Welcome Guest Login or Signup

CHAT
|
MSN
|
BOOKMARK
| LANGUAGE:

Bookmark:
RSS 1.0     RSS 2.0

Lexime Gjithsej: 1679 - Pergjigje Gjithsej: 2

POSTUAR NGA: leone89 on 03/13/2008 13:59:08

A KE DASHURUAR NDONJEHERE?
SA VJET KA QENE LIDHJA JOTE ME E GJATE?
TE KA DASHUR AQ SA E KE DASHUR?
A BESON TE DASHURIA E PERJETSHME?
NESE TE TRADHTON CFARE BEN?
A KE TRADHTUAR NDONJEHERE?
KE DASHURUAR NDONJEHERE ME SHUME SE 1 PERSON NE TE NJEJTEN KOHE?
A BESON SE DASHURIA KTHEHET NE SHOQERI?
MUND TA MENDOSH VETEN TE MARTUAR ME TE DASHURIN E PARE TE JETES TENDE?
CILI ESHTE NJERIU I DUHUR PER JU?
SI DUHET TE JETE AI?
DHE E FUNDIT A ME LEJONI TJU FALENDEROJ PER PERGJIGJJET QE DHE?
THANKS. BY LEONE

POSTUAR NGA: gerta_88 on 03/14/2008 11:18:50

pershendetje leone uroj te jeni mire dhe gezuar diten e veres. me pelqeu shum tema jote dhe po iu pergjigjem nga eksperienca ime.
1.a kam dashuruar ndonjehere? mendoj se jam e dashuruar.
2.lidhja ime me e gjate dhe qe vazhdon te jem akoma e lidhur deri ne keto momente ka zgjatur 4 vjet...
3.eshte nje lidhje e forte kuptohet qe ka raste qe kemi dhe mosmarrveshje por qe me tolerim me mirekuptim i zgjidhim dhe mendoj se dashuria e tij eshte me e madhe se e imja jo se une se dua por ka momente qe ai ben me shume se une ndoshta dhe ato gjera te cilat une nuk e di ne do ti beja per te.
4 a besoj te dashuria e perjetshme? se di cte them eshte e veshtire ti japesh nje pergjigje por te flas ne pergjithsi me koherat qe kane ardhur rinia sot e sheh dashurine me shume me ndjenjen e arsyes dhe jo me zemer dhe kjo eshte shum negative mendoj.
5. nese me tradheton i dashuri nuk ka falje dhe kete e them me shume bindje dhe sado ta dua nuk do ta falja dot pasi do humbte besimi dhe do ishte e kote te vazhdonte lidhja pasi gjithmone do dyshoja tek ai.
6. as behet fjale ta kem tradhetuar por as do ta beja nje gje te tille me duket shum e pamoralshme, e turpshme per nje femer tradhetia.
7.nuk kam dashruruar me shume se 1 person dhe mendoj se nuk mund te dashurosh me shume se nje mashkull ne te njejten kohe.
8. nuk mendoj se dashuria kthehet ne shoqeri anasjelltas po pasi kurr nuk do ta shohesh me syrin e nje shoku por me ate te mje mashkulli te cilin ke jetuar me te histori dashurie pavaresisht se si dhe sa ka zgjatur. une vete kurr sdo ta shihja te dashurin pas nje historie dashurie 4vjecare si nje shok.
9. nuk e di cte them ketu pasi martesen e shoh vone te pakten jo per nje 5 vjecar megjithate ndoshta deshira mund te jete ta shoh veten te martuar me te dashurin e pare por deshira me realitetin ndryshon shume dhe gjithcka i lihet kohes smund te japesh pergjigje te prere eshte relative.
10.njeriu i duhur per mua eshte njeriu i cili i qendron lidhjes besnik dhe kjo eshte primare per mua, qe ka nje shpirt te gjere qe di te dashuroje, qe di te me beje te lumtur, te me kuptoje, dhe te dije te respektoje femren dhe ta shohe jo si nje mjet te tij si prone,  por si nje dhurate si gjene me te shtrejnte qe i eshte dhuruar ne jete .dhe nese i ka keto cilesi jo vetem qe do te me bente te lumtur por do ishte vete i lumtur ne rradhe te pare pasi do kishte dashurine dhe lumturine time te dyfishte per aq kohe sa do sillej korrekt me mua.
Kaq kisha leone te uroj gjith te mirat dhe faliminderit dhe ti per temen. gerta
Back To Top

POSTUAR NGA: soni_boy on 03/27/2008 20:30:53

nuk kam dashuruar asnje here
sepse nuk kam deshire te vuaj.
Back To Top
01/08/2009

*** Onalb Friends ***